Werken bij Vacansoleil

Een toonaangevend bedrijf in de recreatiebranche

Werken voor Vacansoleil betekent werken voor een toonaangevend bedrijf in de recreatiebranche. Op 450 campings in 16 verschillende landen in Europa werken jaarlijks ruim 1250 medewerkers op de campings. Vacansoleil Camping Jobs heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van medewerkers in binnen- en buitenland.

Vacansoleil biedt veel mogelijkheden voor jongeren om zich te ontwikkelen in de recreatiebranche. Naast vakantiewerk, seizoenswerk en stages zijn er ook veel banen met doorgroeimogelijkheden. Het Vacansoleil Training Centre verzorgt daarnaast trainingen en opleidingen voor de medewerkers en stagiairs op de kantoren en op de campings.

Maak carrière bij Vacansoleil

Bij Vacansoleil, -op de kantoren en op de campings- en bij onze campingketen Iris Parc bieden we vele medewerkers een toekomstperspectief. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die begonnen zijn als stagiair of seizoensmedewerker en nu een vaste baan of managementfunctie vervullen. Dit is is weggelegd voor medewerkers die graag een toekomst in de recreatiebranche tegemoet zien.

Wat bieden we jou?

Van de juiste training, tot je eigen kledingpakket en verzekering...Vacansoleil zorgt ervoor dat er na jarenlange ervaring met campingwerk aan alles wordt gedacht.

Meer over wat we jou bieden »