Wat bieden we jou?

Een baan of stage die écht bij je past

Vacansoleil werkt samen met meer dan 450 campings in 16 verschillende landen. We hebben een breed vacature-aanbod waardoor de kans heel groot is dat we een gepaste baan kunnen bieden. We hebben nauw contact met de campings waardoor we goed kunnen bepalen welke camping en vacature het beste bij je past.

Training

Afhankelijk van de functie die je gaat vervullen krijg je een passende training of instructie. Niemand gaat onvoorbereid aan de slag!

Salaris

Het salaris dat je krijgt is afhankelijk van de functie en het land waar je in gaat werken. Indien je stage loopt bij Vacansoleil krijg je een stagevergoeding.

Accommodatie / Maaltijden

De accommodatie kan variëren van een bungalowtent tot een caravan of een chalet. Het hangt van de camping af of maaltijden verzorgd worden. Indien dit niet het geval is, wordt er voor een kookgelegenheid gezorgd.

Begeleiding

TeamVacansoleil Camping Jobs weet als geen ander dat een baan of stage in het buitenland de nodige voorbereiding met zich mee brengt. We helpen je daarom bij de voorbereidingen en staan ook tijdens het verblijf voor je klaar.

Kledingpakket

Tijdens je werkzaamheden draag je het tenue van Vacansoleil, waardoor je goed herkenbaar bent voor onze gasten.

De kans om je talen te verbeteren en een superervaring!

Jaarlijks werken er veel medewerkers via Vacansoleil op de campings die als één van de voornaamste doelen hebben om de talenkennis te verbeteren. En één ding is zeker: daar krijg je alle kans toe. Je krijgt te maken met internationale gasten en collega's waardoor je talen met sprongen vooruit gaan. Hier heb je de rest van je leven plezier van!

Reisverzekering

Wanneer je voor Vacansoleil in het buitenland werkt, sluiten we een passende reisverzekering voor je af. Zo zorgen wij er voor dat iedere medewerker goed verzekerd op reis vertrekt. 

Ervaringen

Ervaringen van medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken in een van onze parken als bijvoorbeeld beheerder, animator of receptionist?

Onze medewerkers doen hun eigen verhaal...

Ervaringen van onze medewerkers »

Wil je meer weten?