Over Vacansoleil

Vacansoleil al sinds 1969

In 1969 startte Vacansoleil met het aanbieden van luxe campingvakanties voor een betaalbare prijs, en dat doen we nog steeds. Op het vasteland van Europa is Vacansoleil marktleider, en we groeien nog steeds. Een enthousiast team van 200 kantoormedewerkers en meer dan 1200 collega's op de 450 topcampings zorgen voor “de tijd van uw leven” met luxe accommodaties op topcampings voor een aantrekkelijke prijs. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl

Voor de zevende keer uitgeroepen tot Beste Reisorganisatie voor Campingvakanties

430 topcamingsVacansoleil is een begrip onder vakantiegangers en al jaren marktleider in Europa op het gebied van campingvakanties met eigen vervoer.

Dat we dat heel goed doen blijkt uit het feit dat Vacansoleil tijdens de Vakantiebeurs 2013 met een overtuigende 49% van de stemmen door de reisbureaus en de vakpers wederom werd uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie voor campingvakanties'. De bijbehorende 'veer' kreeg Vacansoleil al voor de zevende keer uitgereikt. In 2013 voor het vijfde jaar op een rij.

Eigen campingketen Iris Parc

In 2004 heeft Vacansoleil camping Le Chêne Gris gekocht, vlakbij  Disneyland Parijs. In 2007 is daar camping Le Grand Dague in de Dordogne  aan toegevoegd en in 2010 Camping Château de Galaure in de Drôme. Deze campings zijn ondergebracht onder de naam Iris Parc, waar Vacansoleil alle nieuwe acquisities in plaatst. 

Map

Contactgegevens

Wat bieden we jou?

  • Een internationale en dynamische werkomgeving
  • Training voor een goede voorbereiding
  • Accommodatie ter plaatse
  • Een reisverzekering, salaris en nog veel meer!
  • Wat bieden we nog meer? »