Animatiewerk

Als animator ben je verantwoordelijk voor het vermaak van de gasten. Jij laat altijd het zonnetje schijnen! Animatiewerk is een zeer afwisselende functie voor iemand die onvermoeibaar is en altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten weet te toveren. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het activiteitenprogramma. Denk daarbij aan activiteiten zoals  de mini-disco, meeleeftheater, sport & spel en avondactiviteiten zoals show & musical.

Campingtainment is dé animatieformule van Vacansoleil die op vele campings wordt aangeboden. Deze animatieformule bestaat uit 3 modules: Camping Kids voor de kinderen, Camping for You! voor de tieners en Camping Family voor het hele gezin. Het verschilt per camping welke modules worden aangeboden. Hiervoor hebben we diverse vacatures zoals hoofdanimator, tieneranimator, kinderanimator, sportanimator, animator show & musical en eerste medewerker animatie.

Direct een vacature zoeken »

Animatiewerk Kenneth

Animatiewerk - Kenneth

"Heel erg bedankt voor de geweldige vakantie! We kijken er naar uit om u en uw team volgend jaar weer te zien." Dat is wat je gelukkig maakt als animator!

Lees hier alles over de ervaring van Kenneth>>

Jij...

  • bent minimaal 18 jaar
  • bent in juli én augustus of langer beschikbaar
  • bent onvermoeibaar
  • hebt ervaring in het werken met kinderen
  • spreekt goed Engels
  • spreekt bij voorkeur ook goed Frans, Duits, Spaans of Italiaans

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar in dit vakgebied.

Wil je meer weten?