Meteen een baan als hoofdanimatrice, blijer kon je mij niet maken nadat ik net van school af kwam!

Tanya werkte deze zomer op camping Oos Heem in België als hoofdanimator. Het was haar eerste jaar bij Vacansoleil en hieronder vertelt ze hoe ze dit ervaren heeft!Tanya3

Het begon allemaal toen ik had gesolliciteerd op een vacature van Vacansoleil. Daarna was het wachten geblazen. Nog geen week later werd ik gebeld dat ik langs mocht komen voor een sollicitatiegesprek. Daar gingen we dan, op naar Eindhoven. En het ging goed! Een paar dagen later werd ik gebeld dat Vacansoleil me een baan aan kon bieden als hoofdanimatrice. Blijer kon je mij niet maken nadat ik net van school af kwam met mijn Executive diploma. Meteen hoofdanimatrice tijdens mijn eerste jaar bij Vacansoleil!

tanya5

Mijn team had ik van te voren al ontmoet

Het was zo ver... op 30 juni vertrok ik naar camping Oos Heem in België om daar 2 maanden te gaan werken. Toen ik aankwam op de camping waren alle stagiaires van de Vacansoleil Leisure Academy er al. Anne, Ruben, Kevin en Roos stonden me op te wachten samen met de eigenaren Ted en Rita. Stiekem kende ik bijna iedereen al, want ik was al eerder een week naar België geweest met hen! Heel spannend was het gelukkig dus niet meer. De eerste vier dagen op de camping konden we nog even relaxen en hadden we tijd om samen gezellige dingen te doen. Vanaf 4 juli zijn we écht begonnen met het animatieprogramma. Deze had ik zelf in Nederland al gemaakt.

We organiseerden allerlei activiteiten voor alle leeftijden

Iedere ochtend begonnen we met ontbijten en overlegden we wie welke activiteit zou doen die dag. Tanya2
Daarna begonnen de activiteiten. Eerst natuurlijk de miniclub met Tipy en Flora! Dat was altijd een gezellig begin van de dag. ’s Middags waren er allerlei activiteiten zoals levend stratego, sporttoernooien, waterpolo of boogschieten. Ook reed er op de camping een treintje rond. De kids konden hier ’s avonds een rondje op meerijden! Aansluitend was er altijd de minidisco. ’s Avonds rond een uur of 20:00 hadden we ook nog een programma. Dan was er bijvoorbeeld een dropping, bingo of een filmavond. De jongste kinderen lagen dan al in bed, en de oudere kinderen en ouders deden ‘s avonds gezellig mee.

Deze ervaring neemt niemand mij nog af!

Op camping Oos Heem hing er eigenlijk altijd een goede sfeer. Niet alleen met mijn team, maar ook met iedereen uit de horeca heb ik fijn gewerkt. Mijn team heb ik in mijn hart gesloten! Ik heb alles bij elkaar een super leerzaam en mooi seizoen gehad, dit neemt niemand mij nog af. Als hoofdanimatrice blijf je steeds leren van de dingen die je meemaakt. Ik kreeg van de campingeigenaren ook echt de kans om mezelf te ontwikkelen in mijn leidinggevende rol en dat was super! Het is voor mij een onvergetelijke ervaring geweest. Wat mij echt bij zal blijven is dat kinderen huilend afscheid van je kwamen nemen omdat ze helemaal niet weg wilden van de camping. Als zelfs ouders naar je toekomen om je te complimenteren met het geleverde werk, dan weet je dat je het goed gedaan hebt. Daar doe je het voor!

Tanya1

Map

Contactgegevens