Ervaringen van stagiairs

Nienke - Stagiaire animatie België

Nienke2Afgelopen zomer ben ik samen met mijn studiegenootje Mara op zomerstage geweest in België. 6 leuke, spannende, actieve en uitdagende weken gingen we tegemoet. Al met al hadden wij er super veel zin in. Lees meer »


Mike - Allround stagiair Frankrijk

Mike Drost Klein Goed Hallo, ik ben Mike Drost en ik ben student aan de Vacansoleil Leisure Academy in Amsterdam. Ik heb dit jaar een allround stage gelopen in Frankrijk. Dit was mijn allereerste stage op een camping in het buitenland, dus de spanning zat er wel goed in! Lees meer »


Janneke - Stagiaire receptionist Frankrijk

Janneke Brouwer Mijn naam is Janneke Brouwer en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer toerisme aan Hogeschool TIO en doe de opleiding SRH (stewardess, receptionist, hostess). Voor school ging ik op zoek naar een stageplaats voor 15 weken en kwam al heel snel uit bij Vacansoleil. Vacansoleil sprak me aan omdat het een groot bedrijf is dat voor iedere stagiaire... Lees meer »


Ilse - Stagiaire receptionist Frankrijk

Functie Receptie Inmiddels ga ik alweer bijna naar huis... Of te wel, ik zit alweer 3 maanden in Zuid-Frankrijk. Ik ben eerstejaars student toerisme en loop een stage van 15 weken als receptioniste van een camping in Frankrijk. Hoe mijn dag er gemiddeld uitziet? ’s Ochtends zijn de vertrekken en dus is het voornamelijk gasten uitchecken, facturen maken en betalingen afhandelen... Lees meer »

Wat bieden we jou?

Van de juiste training, tot je eigen kledingpakket en verzekering...Vacansoleil zorgt ervoor dat er na jarenlange ervaring met campingwerk aan alles wordt gedacht.

Meer over wat we jou bieden »

Wil je meer weten?