Someya Taam - Animatrice in Frankrijk

De reden dat ik heb gekozen voor een vakantie baan in het buitenland was voornamelijk dat ik voor een langere periode weg wilde uit het koude regenachtige Nederland en nieuwe ervaringen op wilde doen.

Vacansoleil kwam als eerste in mij op en ik trok mijn stoute schoenen aan en heb gesolliciteerd. Ik werd geplaatst op een camping in hartje Frankrijk en ik vind het geweldig! Het personeel is zeer vriendelijk en omdat ik de Franse taal nog niet zo goed spreek zijn ze allemaal bereid om mij te helpen.

Ik werk van zondag tot en met vrijdag en op zaterdag ben ik vrij. Mijn werkdag begint om kwart voor tien en dan hebben we een creatieve activiteit tot 12. Ik begeleid kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar en dat vind ik erg gezellig. In de middag hebben we van 3 tot 5 buitenspelletjes op het programma staan en in de avond een minidisco. Elke week repeteren we met de kinderen voor de show die de gasten zelf gaan uitvoeren op de donderdag avond. Daarnaast hebben we met het animatieteam op vrijdag een show en daar repeteren we 3 keer per week anderhalf uur voor. Best pittig, maar het is zo leuk!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig met mijn collega's om te gaan. We eten samen en luisteren naar elkaars favoriete muziek. Op mijn vrije dag winkel ik graag of gaan we iets in de omgeving bezichtigen. Er is zoveel te zien! Ik woon samen met een Nederlands meisje in een mobile home op de camping. Het is er netjes en ruim, en ik voel me er helemaal thuis.

Ik kan niet wachten tot volgend jaar om weer zo'n avontuur aan te gaan!

Tot nu toe heb ik een erg leuke tijd gehad mede met dank aan Vacansoleil Camping Jobs voor het zoeken naar een camping waar ik mijn Frans goed kan inzetten!

Wat bieden we jou?

Van de juiste training, tot je eigen kledingpakket en verzekering...Vacansoleil zorgt ervoor dat er na jarenlange ervaring met campingwerk aan alles wordt gedacht.

Meer over wat we jou bieden »

Wil je meer weten?