Janneke Brouwer - Stagiaire receptionist Frankrijk

Mijn naam is Janneke Brouwer en ik ben 18 jaar oud.
Ik studeer toerisme aan Hogeschool TIO en doe de opleiding SRH (stewardess, receptionist, hostess). Voor school ging ik op zoek naar een stageplaats voor 15 weken en kwam al heel snel uit bij Vacansoleil. Vacansoleil sprak me aan omdat het een groot bedrijf is dat voor iedere stagiaire een geschikte stage plek uitzoekt.

Op 4 mei begon het avontuur. Ik ben stage gaan lopen in de Sport Info. Mijn taken waren onder andere mensen informatie geven over de omgeving, sport activiteiten verkopen (kano varen, canyoning, klimmen enc), sport artikelen verhuren (tennis rackets, mini golf, volleybal, voetbal en speedminton), animatie programma ophangen en informatie geven en het fiets/mountainbike verhuur.
Ik woonde op de camping in een blokhutje. Het was een prima huisje met een 2 persoonsbed, wastafeltje, kast voor kleding, koelkast en airco. Voor het toilet en de douche moest ik gebruik maken van de publieke sanitairgebouwen.

Ik heb in de tijd dat ik hier ben geweest veel leuke dingen meegemaakt. De uitjes met het personeel vond ik altijd het leukste. Je bent de hele week hard aan het werk met ze allen en een dagje ontspanning is dan erg leuk! Ik ben in totaal 4 maanden in Frankrijk geweest en de tijd is voorbij gevlogen. Deze geweldige ervaring ga ik nooit meer vergeten!

Map

Contactgegevens