Ervaringen van medewerkers

Tanya - Hoofdanimator België

tanya7Het begon allemaal toen ik had gesolliciteerd op een vacature van Vacansoleil. Daarna was het wachten geblazen. Nog geen week later werd ik gebeld dat ik langs mocht komen voor een sollicitatiegesprek. Daar gingen we dan, op naar Eindhoven. En het ging goed! Lees meer »


Joske - Hoofdanimator Frankrijk

Joske Reusen 3Werken en tegelijkertijd een vakantiegevoel hebben. Wie wil dat nou niet!? Voor mij dé perfecte reden om in de zomer als hoofdanimatrice op camping L’etang des Haizes in Frankrijk te werken. Lees meer »


Judith - Animator Italië

Judith Wuts5 Mijn naam is Judith Wuts, ik ben 21 jaar oud en ik heb afgelopen zomer gewerkt op de camping Holiday Village Florez, via Vacansoleil. Deze camping is gelegen bij Comacchio, in Noord-Italië. Lees meer »


Jenci - Receptionist Frankrijk

Jenci Declerck 5Het begon allemaal toen ik voor de eerste keer een hotelstage deed in het Spaanse Calpe, drie zomers geleden. Ik had een geweldige ervaring achter de rug en zodra ik terug thuis kwam stond mijn besluit vast, ik wou absoluut volgende zomer opnieuw in het buitenland gaan werken. Lees meer »


Melissa - Hoofdanimator Oostenrijk

Melissa Booiman portretAfgelopen zomer heb ik gewerkt op camping Bella Austria in, de naam zegt het al, Oostenrijk. Ik was op deze camping de hoofdanimatrice. Voor mij was dit de eerste zomer waarin ik als hoofdanimatrice op een camping aan het werk ging, maar ook de eerste keer voor Vacansoleil. Een zomer vol uitdagingen dus! :) Lees meer »


Sharon - Animator Frankrijk

Team Sharon KokkelkorenHoi allemaal, mijn naam is Sharon. Vacansoleil-animatrice. Dit is alweer mijn vijfde seizoen in het buitenland. Nee, ik heb hier geen negen-tot-vijf-baantje. Onze werkdagen beginnen 's ochtends vroeg en eindigen om....tja, dat weet je eigenlijk nooit. Maar één ding weet ik wél: het is fantastisch om te doen. Lees meer »


Beheerders Corné en Heidi

Corne en Heidi Wij zijn Corné en Heidi en dit jaar alweer voor het zevende seizoen aan het werk in de toeristenbranche. Drie jaar voor een andere organisatie gewerkt,en nu alweer voor het vierde seizoen voor Vacansoleil. Wij wonen gedurende het seizoen in onze camper op de camping. Het werk bevalt ons heel goed. Wij noemen het daarom dan ook een werkvakantie... Lees meer »


Stefan - Allround medewerker Frankrijk

Stefan Schothuis Naar het buitenland gaan was altijd al een droom. Verder dan Duitsland was ik namelijk niet geweest en niet langer dan een week. En dan, twee maand werken op een camping in Frankrijk! Die kans moest ik grijpen. Vier weken van tevoren heb ik gesolliciteerd bij Vacansoleil omdat het een vertrouwd gevoel gaf en de begeleiding is ook super!... Lees meer »


Someya - Animator in Frankrijk

Someya De reden dat ik heb gekozen voor een vakantie baan in het buitenland was voornamelijk dat ik voor een langere periode weg wilde uit het koude regenachtige Nederland en nieuwe ervaringen op wilde doen. Vacansoleil kwam als eerste in mij op en ik trok mijn stoute schoenen aan en heb gesolliciteerd. Ik werd geplaatst op een camping in hartje Frankrijk.. Lees meer »


Roland - Receptionist Frankrijk

Roland Vogels In mijn tussenjaar wilde ik graag mijn Frans verbeteren. Om ondergedompeld te worden in de taal leek het me leuk om bij Vacansoleil te gaan werken in Frankrijk. Zo zou ik het leven als Fransman leren kennen met al zijn ins en outs. Er werd rekening gehouden met mijn voorkeuren en zo kwam ik op een kleine camping terecht in een compleet Frans team... Lees meer »


Kenneth - Animator Frankrijk

Kenneth SecemberAls tip is het is belangrijk dat je als animator ook ten allen tijde een aanspreekpunt bent. Dit wil zeggen, zelfs al ben je vrij, je blijft een animator. Heeft een tiener een vraag over het voetbaltoernooi op je vrije dag? Of wil een moeder weten hoelaat de miniclub begint.. Je antwoord altijd met een glimlach!


Ard - Montage & demontage

Ard Het afgelopen seizoen ben ik mee geweest met het Vacansoleil Montage- en Demontageteam in het gebied Spanje en Zuid-Frankrijk. Een enorm leuke ervaring! Hartstikke gezellig om met een team, alle tenten neer te zetten, voordat het vakantieseizoen weer begint. Alle bungalowtenten moeten vanaf eind februari opgebouwd worden... Lees meer »


Wat bieden we jou?

Van de juiste training, tot je eigen kleding-pakket en verzekering...Vacansoleil zorgt ervoor dat er na jarenlange ervaring met campingwerk aan alles wordt gedacht.

Meer over wat we jou bieden »

Wil je meer weten?