Even bellen met...

Tijdens het seizoen bellen we regelmatig met één of meerdere van onze collega's op de camping. We horen hoe het met ze gaat, wat ze van de camping, hun collega's en het werk vinden en natuurlijk ook wat ze buiten werktijd beleven. Hoe vieren ze in Frankrijk '14 juillet'? Zijn er verschillen tussen de Nederlandse en de Duitse vakantieganger? Hebben de Deense collega's nog tips voor andere medewerkers? Je leest het hier!

Frankrijk: Joyce Sinnaeve en Frederique van Ditzhuijzen

Joyce Sinnaeve resized 2

Met de 14e juli, de Franse nationale feestdag, achter de rug, was het een mooi momentje om met collega's in Frankrijk te praten. Deze keer komen Joyce Sinnaeve en Frédérique van Ditzhuijzen aan het woord. Joyce vult haar dagen als receptioniste op Les 3 Lacs in de Alpen en Frédérique bekleedt diezelfde functie op het Bretonse La Ville Huchet... Lees meer »


Tsjechië & Frankrijk: Petra Reitsma en Dionne Hazewindus

Dionne Hazewindus

De maand juli nadert zijn einde en Nederland is in de ban van de vliegtuigramp in Oekraïne. Hoe staat het op de campings en krijgen onze collega's het nieuws mee? Dionne Hazewindus, animatrice op Le Grand Dague in de Franse Dordogne, en Petra Reitsma, die haar handen uit de mouwen steekt in Tsjechië op Praha Klánovice, praten ons bij. Lees meer »


België & Frankrijk: Erryshar Filomena en Maaike Elands

Maaike beheerMaaike Elands werkt normaal gesproken op het hoofdkantoor van Vacansoleil in Eindhoven. Dit seizoen nam ze de uitdaging aan om als beheerder aan de slag te gaan op L'Atlantique in Frankrijk. Erryshar Filomena zit op het Waalse Try des Baudets waar hij de kinderen vermaakt.. Lees meer »


Tsjechië & Italië: Jill Boom en Giovanna Zagarella

Giovanna ZagarellaJill Boom maakte voor het eerst kennis met Tsjechië begin juli. Op Camping 2000 staat zij in de keuken van het restaurant. De Italiaanse hoofdanimatrice Giovanna Zagarella speelt een thuiswedstrijd op C'Era Una Volta. Zij voelt zich als een vis in het water tussen de Italiaanse en Nederlandse vakantiegangers. Lees meer »


Denemarken & Oostenrijk: Emmy Donhuijsen en Valentijn Broeken

Valentijn Maltsacher SeeValentijn Broeken geniet aan de Oostenrijkse Maltschacher See van zijn baan als animator. Vanuit Denemarken vertelt Emmy Donhuijsen haar verhaal. Zij is assistent-manager op camping Nordsø en ziet jaarlijks nieuwe stagiairs en werknemers de camping bevolken...  Lees meer »


Frankrijk & Italië: Tamara van den Berg en Chris van Looij

Chris van LooijVoor het derde seizoen op rij trekt Chris van Looij het Vacansoleil-shirt om de schouders. Hij vult zijn dagen op Spiaggia e Mare als junior-beheerder. Tamara van den Berg deed dit jaren geleden ook. Ondertussen is zij International Teammanager aan de Franse westkust... Lees meer »


Frankrijk & Iris Parc: Ellis Leijsten en Tim van Beukering

Tim Ch�ne GrisEllis Leijsten kan geen genoeg krijgen van het Franse Mar I Sol. Zij is voor het tweede jaar op rij één van de gezichten aan de receptie. Als 'recamanager' op Le Chêne Gris maakt Tim van Beukering extreem lange dagen...  Lees meer »

Wat bieden we jou?

Van de juiste training, tot je eigen kledingpakket en verzekering...Vacansoleil zorgt ervoor dat er na jarenlange ervaring met campingwerk aan alles wordt gedacht.

Meer over wat we jou bieden »
Map

Contactgegevens