Routebeschrijving

Het hoofdkantoor van Vacansoleil is gevestigd aan de Marinus van Meelweg 16 , 5657 EN in Eindhoven

Openbaar vervoer:

Reis je vanuit Nederland, kijk dan op www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies. Reis je vanuit België, kijk dan op www.be-rail.be en www.delijn.be.

We zijn gevestigd op loopafstand van Eindhoven Airport. Vanaf Eindhoven Centraal station gaat er gemiddeld om de 10 minuten een bus naar Eindhoven Airport.

Met de auto:

Vanuit Amsterdam – ’s Hertogenbosch – Tilburg – Nijmegen:

  • Amsterdam – 's Hertogenbosch: A2 richting Eindhoven
  • Nijmegen: A50 richting Eindhoven
  • Breda – Tilburg: A58 richting Eindhoven

 

Ter hoogte van Eindhoven (Knooppunt Batadorp) volgt u de N2 richting Eindhoven Airport / Veldhoven, en neemt u afslag 29. Aan het einde van deze afrit gaat u bij de stoplichten rechts (u ziet aan de overkant het Novotel). U volgt de weg en neemt de eerste afrit, richting Eindhoven Airport. U bevindt zich nu op de Luchthavenweg. U neemt de 1e straat links en daarna de 1e straat rechts. U bevindt zich nu op de Marinus van Meelweg. Ons pand bevindt zich aan de linkerkant van de weg.

Vanuit Maastricht – Venlo:

  • Maastricht: A2 richting Eindhoven
  • Venlo: A67 richting Eindhoven

 

Ter hoogte van Eindhoven (Knooppunt Leenderheide) volgt u de N2 richting Eindhoven Airport / Veldhoven, en neemt u afslag 29 en NIET A2 richting 's-Hertogenbosch – Amsterdam.

Aan het einde van deze afrit gaat u bij de stoplichten links (over het viaduct). U volgt de weg en neemt de eerste afrit, richting Eindhoven Airport. U bevindt zich nu op de Luchthavenweg. U neemt de 1e straat links en daarna de 1e straat rechts. U bevindt zich nu op de Marinus van Meelweg. Ons pand bevindt zich aan de linkerkant van de weg.

Vanuit Antwerpen:

Volg Antwerpen: A67 richting Eindhoven. Ter hoogte van Eindhoven (Knooppunt De Hogt) volgt u de N2 richting Eindhoven Airport / Veldhoven. NIET: A2 richting 's-Hertogenbosch – Amsterdam. Vervolgens: Afrit 29 Eindhoven Airport.

Let op: indien u uw auto aan de Marinus van Meelweg parkeert, dan dient u te betalen voor het parkeren. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van Vacansoleil voor het pand.

Map

Contactgegevens